Merhaba Arkadaşlar,
Türkçe içerikli sadece bir kelimeden ziyaretçi alan uygulamalarım var. Fakat bu kelimelerdeki sıralamaların nasıl olduğu bir türlü anlayamadım. Çünkü indirilmesi ve yıldız sayısı benden az olan bir uygulama üst sırada yer alırken bazen indirilmesi oldukça fazla olan bir uygulama sıralama olarak aşağıda yer alabiliyor.
Özellikle Türkçe kelimeler için sıralama neye göre ve nasıl yapılıyor veya sıralamada yükselmek için ne yapmak lazım bu noktada tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. ASO falan muhabbetleri var uygulamalarıma onuda yaptırdım ama etkisi olmadı maalesef. Bu noktada değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam ASO ile alakalı bir durum. Google Play algoritmasını hala çözebilen yok. Fakat birçok kriter var. Mesela ben de oyunum için ASO çalışması yaptım ilk 1-2 hafta hiçbir değişiklik olmadı sıralamada falan. Aradan 1-2 ay geçti şuan 8.sırada falan çıktığı aramadan 2.liğe yükseldi. Biraz zaman istiyor onun dışında başka kriterler de var sanırım o aramayı yapan kullanıcılardan kaç tanesi sizin uygulamanıza bakmış vs.
Bu gibi farklı kriterler var