Hocam, bende aynı işlemi yapmıştım bir sitemde,
4 ay kadar önce yeni bi domain aldım, site kurup içerik ekledim, bir ay kadar sonra günlük tekil hiti 200+ olmaya başlamıştı, sonra bi moz değerlerini kontrol edeyim dedim, gördüm ki, moz spam değeri 10/17... sonra burada konu açtım, domainin eski sahiplerinden kalma bir değerdir, www yoksa ekle, o şekliyle kullan önerisi gelmişti, bende öyle yaptım, google webmasterdan www.site şeklinde ekleme yaptım, .htaccess'den de yönlendirme yapmıştım galiba, sonra google webmasterdan takip ettim, gün gün www.site hiti artarken diğeri, aynı şekilde düştü, sonunda şuanda www.site hiti 1k'yı zorluyor, diğeri, günlük 0-1... yani bi sıkıntı olmamıştı... bide galiba cpanel üzerinden de bi yönlendirme yapmıştım, ayrıyetten birşey yaptığımı hatırlamıyorum... domain google tarafından mimlendiyse, her ne kadar 3 yıllık domain de olsa boşa kürek çekmektense başka bir domainle devam etmek fayda getirebilir... kolay gelsin...

Blurayindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok iyiydi.

Yok hocam 3 yıldır beklemiyorum. Site öyle boşta duruyordu zaten içerik de girilmiyordu. son 1 2 haftadır öyle bi başlıyım dedim. Ama hitlenir mi hitlenmez mi endişesiyle boşuna kürek çekmek de istemiyorum.

Bu kadar hitin 1 günde bu sebeple düşüp yükselmemesi gerçekten büyük saçmalık olmuş