Hocam video'ya da yorum yaptım lakin bu anlattıklarınız temayı ayarlarını sadece türkçe anlatmak yani birisi TR dil paketini uygulasa dakikalarca sizin anlattığınızı dinlemek zorunda kalmayacak.
Örneğin şunu açıklayın(bende merak ediyorum)
Anasayfa bileşenlerini kendine özgü ayarlamayı ? (demo kurup ilgili kategorinin adını değiştirin olur diye basit düşünmeyelim lütfen

)
öncelikle belirtmeden edemeyeceğim sizin gibi tiplere ayar olurum içimde kalmasın. temanın tr dil paketi var mı ?
- yok, o zaman neymiş dinlemek zorunda kalınabilirmiş beğenmediyseniz dinlemezsiniz sizin seçiminiz.
sorunuza gelince de demo import işleminden sonra bahsettiğiniz kısmın default homepage içerisinde olduğunu göremiyorsanız ve bu ayarı buradan kendinize göre değiştirebilmeyi ana sayfayı ya da diger sayfaları biçimlendirebilmeyi buradan göremiyorsanız zaten bu sektörü bırakın.
basit düşünmeyin insanlık adına 3 saniyelik videosu olmayanlar 30 dakikalık videoyu begenmiyor ki bu umrumda bile değil videonun beğenilme gibi bir amacı zaten yok saçma sapan yorumun gerdi beni izleme arkadaşım git ingilizce kaynaklardan ara bul.