15 yıl içinde yaptıkları 150 büyük yanlışı sayabilirim. Diktatörlük lafı ayrı bir şey. İnsanların çoğu diktatör görmedi. Ya da gerçek diktatörleri görmezden geldi.

Bence türkiyedeki sorunların %50si devlet kaynaklıdır. Diğer %50 millet kaynaklı. Çok ciddi kültürel ve ahlaki çöküş eğilimindeyiz. Bizi asıl bu mahveder. Toplumun böyle bir çöküşünü hiçbir devlet kurtaramaz.

Söylenenlere göre hem devletin hem de milletin düzelmesi için ciddi bir çalışma yapılıyor. Başta Bürokrasi ordu eğitim diyanet olmak üzere reform yapılması şart, yapılmaya başlandı da. Şu anki sinyallerden ben gayet umutluyum .

Olaylara ideolojik ve siyasi taraf tutarak bakanlar aynı görüşte değil. Ama ben de o insanların samimiyet ve dürüstlüğüne inanmıyorum. Hayatımın her alanında o insanlardan tanıdıklarım oldu.