Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacağın araç spor kasa araba o yüzden bu araca bineceksen 3-5lt'nin lafını yapmaman gerek. Gündelik, işe gidip gelebileceğin tarzda bir araçtan çok akşam gezmesinde boy gösterebileceğin, hafta sonu zevkle bineceğin araç.

Hal böyle oluncada 3-5lt'nin lafı olmaz. Burada seni eleştiren adamlara olumsuz yorum yapma o yüzden. Paran vardır alabilirsin, gerçekten merak edeceğin konular olur bunu yazarsın örnek veriyorum kronik sorunu var mı bu aracin, kullanımına bağlı hantal mı? gibi gerçek kullanıcıların yapabileceği yorumları merak edebilirsinde yıl olmuş 2018 1000lerce kaynak kaç lt yaktığını yazıyor, hala gelmiş kaç lt yakıyor diyosun adam bi tarafıyla güler.

Diyorsan ki benim boş zamanım var, gündem yaratıp sohbet ediyorum anlarız. Benimde boş zamanım vardı, bu boş konuda harcadım mesela.

Nacizane tavsiyem, sağa sola sorma araştır bilgilerini edin, git kullan test edip içine sinerse al. Bizim söyleyeceğimiz sözler ancak sağ kulağindan girer, soldan çıkar boş laflar olur.
tam demek istediklerimi demişsiniz