cennetfm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense hesabiniz varsa ondan kaynaklaniyorda olabilir . veya farkli mail farkli ad soyad adres girin hatta ip adresinizde farkli olsun sorun olmaz ben bu sorunu bu sekilde astim farkli bilgilerle farkli ip adresinden basvuru yaptim 3 aydır sorun yok
Fakat bu hesap yeni, diğer hesaplarda adsense admob vs yok. gelen mail sürekli aynı
"
Zaten bir AdMob hesabınız var
AdMob'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdMob hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?
Disapproval
AdMob politikaları kişi başına bir hesap açılmasına izin verir. AdMob'u kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1. burs...@gmail.com ile ilişkilendirilmiş mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin
veya
2. AdMob hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek yinelenen hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin
"

Böyle bir mail adresi kullanmıyoruz. IP adresini değiştirdik yine aynı sıkıntı çıkıyor ?