SezerX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baktığın ürünü aldım 3 hafta önce, oyun geliştirme gibi işlere gireceksen en az +8gb ilave ram eklemen lazım. Ben 8 olarak aldım fakat üründen çok memnunum. (Sadece ram yetersiz geliyor)
Oyun geliştirme şuan için ilk önceliğim değil ileride onu da yapacağım için belirttim, ekleme işlemini yapabilirim.
Alttaki arkadaş aynı üründen memnun değil siz çok memnunsunuz acaba ürünler stabil değil mi?

stkersln adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı cihazı aldik 1 ay önce abuk sabuk sorunları var nedenini Monster da çözemedi. Bilgisayardaki bazı simgeler bulanık görünüyor. Fan sesi yüksek ve ufak bir elektrik kesintisi olsun aninda performans düşüyor. Oyunu sarja takılı oynamak zorundasiniz aksi taktirde oynanmiyor. Elektrik kesilince aniden performans düşüyor elektrik gelse bile oyunu kapatip acmadan duzelmiyor. Parça kalitesi cok iyi değil

Yani demem o ki biraz daha köy üstüne msi al kafan rahat kalsin. Soğutması iyi, sesi iyi, parca kalitesi iyi, performansi iyi
Bütçeyi arttırmadan bundan biraz daha düşük civarda asus rog bilgisayarlar var onlar için ne düşünüyorsunuz kullanma imkanınız oldu mu_