adı üstünde bot takipçi dediğiniz botlar artık öyle eskiden bildiğiniz gibi kolay açılan veya yönetilen hesaplar değil. aktif takipçi adında satılan karışık takipçiler bottan çok daha ucuz.
100k bot takipçiyi öyle 500 600 liraya arıyorsanız hiç aramayın çünkü bulamayacaksınız.
olur da bulabilirseniz tek bir yerden en fazla 50 60k takipçi alabileceğinizi umuyorum onların da fiyatları çok uçuk. ucuza bulabilirseniz bizimle de paylaşırsanız sevinirim.
Aktif üstüne garantili olarak daha ucuza sağlarım öyle diyeyim.
1K başı max verebileceğiniz fiyata göre hizmet kalitesini belirliyebilirim.
BOT maalesef şu an bu piyasa için çok pahalı ve çok fazla data yok.
Piyasadan 1.000 15-20 Liradan aşağı bot yok. Bu fiyata bile çok zor 50k'dan yukarıya çıkmaz. Hadi aldınız diyelim garantiside yok. Bunun yerine doğrudan hizmet almak isterseniz yardımcı olurum 100k.
şöyle diyeyim arkadaşlar normalde bu işler için çalıştığım biri var ama bi gıcık oldum ondan almayayım dedim konu açtım normalde zaten 1K için 2 TL bazında ben hizmet alıyorum takipçiler yurt dışı takipçileri benim gözümde bot yani sonuçta yurt dışı takipçileri ve elinde ortalama 70-80K data var bana burada çıkıpta 80K için 400 TL fiyat çekiceksiniz ama ben aynı takipçiyi 150-160 TL 'ye zaten alıyorum.