HasanAYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle tebrik ediyorum ve herkese umarım dilediği yerlere gelir dileklerimi sunuyorum...

Merak ettiğim şeyler ;

Bu süre zarında geçen süre ve yaş aralığınız neydi. ( Örneğin php halletim yazarken 1 saniye ama gerçek geçen zaman nedir ? Zaman krokisi gibi)

Birde örneğin X adet siteniz var, bunların hepsini bir adsenseye bağlayarak mı bu gelirlere ulaştınız yoksa her sitenin farklı adsenseleri mi mevcut ? (Bana X adet siteyi bir adsense üzerinden götürüyor gibi geldi de merak ettim.)
Sefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılarınızın devamını dilerim.
Şuanki site sayınız kaçtır hocam ?

17 yaşımda başladım şimdi 29 yaşımdayım. Toplamda 12 yılımı bu sektörde geçiriyorum. Tabi eklemediklerim atladıklarımda var 10 yıldır esnaflık yapıyorum. Yani asıl işimin yanında hep hobi olarak devam ettirdim. Fakat son 5 yıldır dükkanı kardeşime devrettim ve bu işi meslek halinde yapıyorum.

PHP öğrenmem 4 ay sürdü. Fakat dediğim gibi 3 yıllık bir altyapım vardı ama ne yaptıysam bir türlü aklım almıyordu özellikle CURL işlemleri MYSQL bağlantı, allogaritma kurma düşünme nasıl yapacam ben ya beceremem beceremiyorum deyip geçiyordum. Askerden geldikten sonra kafayı öyle bir boşaltmışım ki bu soruların cevabnı kodu yazarken buldum

16 tane aktif faal sitem var 2 kardeş hepsine düzenli olarak içerik giriyoruz. Günde en fazla 2-3 saatimizi alıyor. Tek adsense hesabı, ayrıca 3-4 alternatif reklam ve kazanç kaynağımız da mevcut. Onlarda günlük ihtiyaçlarımızı ve sunucu masraflarımızı karşılıyor.