TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stajyerim diye çay getirdim, mal taşıdım sırtımda, pas pas attım. Okulum da gördüğüm bölümle alakalı en ufak birşey yapmadım. Stajyerlik bedava elaman demektir şirketler için.
Stajyerler bunu yapmak zorunda değil.

Konuda yazdım tekrar yazayım. 3 gün stajyerlik yaptım sonrasında da bıraktım yıllar öncesinde zorunlu stajı. Fakat stajın önemli olan gerekliliğini iş hayatından sonra anladım.

Şuan ben maaşlı stajyer gibiyim. Fakat stajyerlik yapmıyorum okulum vb. bir şey yok normal çalışanım. Mantık olarak stajyerlik şu: işi öğrenmeye başla, bir yandan cüzi bir ücretle ailenin asıl fonladığı bütçene azda olsa bir katkı sağla yarım çalış yarım öğrencilik hayatı yaşa.

Şunu yap bunu yap ha bunlarda minimal miktarda olursa o da işte iş hayatında statün ne kadar düşük olursa bu kadar angarya iş yaparsının dersi deriz. Fakat bu ideal bir oranda yukarda saydığım konular karışık olarak gerçekleşmeli.

TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stajyerim diye çay getirdim, mal taşıdım sırtımda, pas pas attım. Okulum da gördüğüm bölümle alakalı en ufak birşey yapmadım. Stajyerlik bedava elaman demektir şirketler için.
Zorunluluk kavramı olayın rengini değiştiriyor ne yazık ki.