Elimde bir miktar param vardım yatırdım 2 günde %100 kazandım, ana paramı ve kaarımı aldım bir okadarda kredi çektim kasım aralık gibi herşey ile btc aldım BTC 4 kat düştü, TL olarak 4 kat zarar ettim, bu iş böyle olmaz altcoinlere gireyim parayı katlıyım dedim.
4 Kat zarar daha ettim, ettimi sana 8 kat burdan 8 kat arttırırsam paramı ana parama ulaşıcam, btc olarakta 4 kat zarardayım 4 btc aldıysam 1 btc kaldı. param olsa az daha alırım yatırım tavsiyesi değil.
Merhaba.
Anladım hocam yani bu tamamen risk olmakla birlikte elimdekinden de olmak var. En güzeli farklı birşeylere yatırım yapmak. Öneriniz içinde teşekkürler.
hocam hem miktar az hem daha önce girişmediğiniz ve bilginiz olmadığı için çok zarar edersiniz
Merhaba.
Evet hocam bu konuda tercübem de yok ilk defa gireceğim için elimdekinden de olmak istemiyorum. En mantıklı site alıp 40 gün sonra satmak olabilir diye düşünüyorum.