Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar;
3 gün önce Polo aldım.
İlk arabam olduğu için açıkcası bilgisizim. Sizlere bir kaç sorum olacak.

Öncelikle teknik özelliklerinde yakıt tüketimi Şehir içi 4 küsür Şehir dışı 3,5 küsür. Tabi bu değerlerin biraz üstünde olur genelde tüketim. Sıfır araçlarda bile öyle oluyor. Ama bizimki ne hikmetse 7.1 gösteriyor. Sürekli klima çalışmasından ve yoğun trafikte ilerlemeden yakıt tüketimi bu kadar yüksek gösterir mi?

Aracı ekspertize soktum alırken hiç bir hata görünmedi. Tertemiz çıktı. Yakıt tüketimi ile ilgili bir sorun var da ekspertizde görünmemiş olabilir mi?

Araç 2017 DSG 1.4 TDI Bluemotion 19.000 KM

Diğer sorum ise park sensörü taktırmak istiyorum maaliyeti ne olur acaba? istanbul Avrupa yakasında taktırabileceğimiz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
1 yıl yakışıklı bir Polo kullandım. Fabrika verileri tutmaz. Ama yakıt ekonomisi istiyorsan mutlaka chip tuning yaptır derim. Yakıt ekonomisi için olduğunu söylersen ona göre yaparlar. Çok basmıyorsan az yakar. Basarsan daha iyi gider. Şu an 1.2 Golf 7 de kullanıyorum gayet memnunum.

Park sensörü için orjinal olsun dersen Maltepe de Ender Elektronikte yaptırmanı öneririm. VAG grubu resmi elektronikçisi. Normalde VAG grubunda yapılan modifikasyonlar garanti dışında kalmasına sebep olur. Enderde yapılınca garanti sadece değişen parça olursa onda bozuluyor.