Merhabalar,

Başlıkta belirttiğim üzere propolis alacağım. Ama her doğal üründe olduğu gibi propolis ürününde de işin suyu çıkmış durumda. Çevremde faydasını gören de çok forumlarda yararlı olduğunu söyleyen de çok. Aslında bir markanın ürününü tam alacakken başka bir markaya yöneldim. Alkolda çözünmüş olanını dini sebeplerden ötürü almayacağım derken, sağlık yönünden de ciddi riskler taşıdığını öğrendim. Tam su bazlı olanını alacaktım, karşıma saf zeytin yağında çözülmüş olanına denk geldim Anlayacağınız işler karıştı.. Var mıdır burada ben şunu kullandım iyidir dediğiniz bir marka. Ayrıca önemli bir soru hafiften polen alerjim var, acaba propolis tüketiminde sıkıntı yaşar mıyım, tecrübe edinmiş arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

Edit : Şu an Nutral Therapy ürününe oldukça yakınım, 25 senedir bu konu üzerine araştırma yapmış Prof.Dr. Sibel Silici oldukça ikna edici geldi bana. Aradım firmayı polen alerjisi olayını sordum, doğal olarak risk almadılar ve alerjik reaksiyon görülebilir, test yaptırın dediler.