BaranRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendine bir anda yüklenme ve asla zorlama. Sadece nasıl özgür ve mutlu hissediyorsan öyle yaşa. Gerekirse bunları not alabilirsin. Örneğin tatlı yerken mutlu olduğunu hissettin not et gitsin. Basit ya da karmaşık yaşamak önemli değil. Önemli olan yaşadığının farkında olup mutlu hissetmen.

Benim şuanki yaşamımda az öz arkadaş mantığını seçtim. Herkesin bir nevi olduğu bir konum var. Arkadaş, kardeş, flört gibisinden. Geri kalanını tamamen kendime ayırıyorum. O insanlarla da görüşmek istemiyorsam görüşmüyorum çünkü bu iki tarafı da kısıtlıyor. Saçlarımı ben de 3 e vurmuştum ki asla sevmezdim 3 numara saçı. Kendime nedense yakıştırdım şuanda uzun ama bu halini de seviyorum . Kişisel gelişim kitapları bakıp boş vaktimde okuyorum. Asla hızlı okuyup bitirme gibi bir amacım yok. Kısacası öneri almak yerine kendin kendini bul.
Not etme huyumu kötü şeyler hissettiğimde yapiyordum ne garip, benden baska yapanlar da varmıs.

Arkadaş bakımından aynı düsüncedeyiz.

Kitaplar konusunda festina lente felsefesi benimsenmiş bu söz boynumda yazıyor ve sebepsizce söylemek istedim ...

Öneri almaktaki amacım ise belki gözümden kaçan detaylar vardir diyeydi aslinda.