Modem arayüzüne girip "xdsl istatistikleri" bölümünün resmini ekler misiniz ?
Hocam help/help_status.htm#Statistics ve arayüz-> durum>istatistikler bölümünde xdsl 'diye göremedim yardımcı olursanız iletmek isterim.
Geçen yıl ttneti lapattırayım dedim. Ankara merkez ofise gideceksin dediler. Gittim sistem bozuk dediler. İyi o zaman sonra geleyim deyip çıkacaktım ki bir amca ile karşılaştım. 1 haftadır sistem bozuk diyerek iptal yapmıyorlarmış. Elemanlar oturmuşlar 10 katlı binada çene çalıyor. Tekrar gittim. Müdürle görüşeceğim dedim görüştürmediler. Biz buradan iptal edemeyiz. Müşteri hizmetlerini arayacaksınız dediler. Onların önünde aradım. Müşteri hizmetleri de merkeze gidip yaptıracaksınız biz yapamayız deyince, dilekçe yaz dediler. Yazdım dilekçeyi. Sisteme işlediler. Öyle kurtuldum. Allah belanı versin TTnet. Bat bit. Beter ol.
Hocam iş yanlış, işleyiş yanlış. Müşteri hizmetlerinden bile bıktım orada insanların sorunlara çare olma için değil. Mesai saati bitsin diye ordalar. Bir tanesininde gelen bir sorunu kafasına takıp ya ben buradan ekmek yiyorum bu sorunlar çözmeliyiz dediğini düşünmüyorum. Tek yaptıkları telefonu açmak önünde ki panelden sorulara cevap vermek ve akşam olup evet gitmek.
tüketici mahkemesine başvurabilisin bence
Olabilir ama bunlar kılıfına uydurmuşlarmıdır diye düşünmüyor değilim şuan bir şikayet maili açtım 0-48 saat yanıt süresi verdiler onu bekliyorum.