looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunun altını çizmek istiyorum. 18 ay askerlik yapmakla vatan borcu ödenmez. Bu insanın kendi kendini kandırdığı aptalca bir yalandır. Neden böyle olduğuyla ilgili kitap yazılır . Düşünmeyen aklını kullanmayan bütünü göremeyen vatandaşlarımız 18 ay askerlik yapıp ULUSAL HAC İBADETİ yapmış gibi zannediyor . Vatanborcu ödemek o kadar basite infirgenemez.

Hükümetin hataları var mı var, çok mu çok...
Ama şu holigan bakış açısı bizi kör ediyor.
40 yıllık pkk+fetöye asıl operasyon 15 temmuzdan sonra yapılmıştır. Daha önceki 30 yıl kandırmacadır. O Zamanki devletin akbabaları bizi aptal yerine koydu. Terörle mücadele falan yoktu.

Sen iki üç cümleye kafayı takıp futbol muhabbeti bsysğılığında kalıyorsun . Terörle mücadelenin gerçek yüzünü görmezden geliyorsun.
Ziyaaa! Yapma Konuşturacan beni burada. Bu ülkede herkes fetöcü ama bir tek zamanında fetönün kucağundan inmeyenleri fetöcü değil. Bırakın gözünüzü seveyim şu fetö laflarını.
Benim yazdıklarımın hala arkasındayım. apoya sayın şehide kelle denildi mi? Denildi? Teröristler sınırda davul zurna ile karşılandı mı? Karşılandı. Türkler ayaklar altına alındı mı? Türk yurdunda Ne Mutlu Türk'üm Diyene kaldırıldı mı? Kaldırıldı?

2000 lere doğru biten pkknın akp geldikten sonra harlanması mı terör ile mücadele oluyor? Yakın zamanda akp yeterli çoğunluğu sağlayamayıp hükümeti kuramadı. Sonra ne mi oldu? Doğuda hendek kazma olayları, art arada gelen şehit haberleri. Peki reis ne yaptı? Verin 400 vekili çözülsün bu iş dedi.

Siz takım tutar gibi parti tutmayı bırakın ilk önce