hocam eminim çok güzel bir iş çıkarmışsınızdır. Ellerinize emeğinize sağlık.. fakat sizin açınızdan cracklemeye çalışıyorlar haklısınız fakat mesela şahsen yıllık alırım yıllarcada kullanırım. Ama bu tür programların ne zaman öleceği belli olmuyor. Bazen öyle bir engel koyuyorlar ki bot yapmak imkansız oluyor. Yani aldım diyelim 3 ay sonra instagram bunun için bir koruma getirdi.. geri kalan 9 ay boşa geçmiş olur.. Bu yüzden bu tür programların biraz kısa vadeli ödemeler daha mantıklı geliyor..
Sizde haklısınız, ama bu tip bir programı aylık olarak piyasaya çıkarsam çıkaracağım en düşük ücret 100 TL dir, 4 aylık ücretine denk geliyor. Şuan bu program 399 tl yüksek deniyor. Bu katagorideki yazılımlara bakın gerçektende sonra bu fiyata bakın göreceğiniz şey bu programın aslında ucuz olduğudur.
Bu programın yabancı versiyonu 80 dolar, güncelleme garantisi vermiyorlar, ücretsiz güncelleme vermiyorlar.
Ben güncellemeleri verebildiğimce ücretsiz vereceğim diyorum, veremeyeceğim durum instagram'ın bu duvarını aşamadığım dönemdir.
neyse konuştum gene