Öncelikle herkese selam arkadaşlar.
Hemen konuya başlamak istiyorum; Ben 2014'ten bu yana seo konusunda her zaman muzdarip olan biriyim. Ya işi bilmeyen insana denk geldim yada ödememi bir hafta aksattım diye sitem yok edildi...
Aslında ödeme aksatan birisi değilim ama kişiyi seo kelimesinde ilk sayfada buluyorum işe başlatıyorum bir ay sonra sitesi seo kelimesinde adeta yok oluyor ve ister istemez aynısı benimdemi başıma gelicek sorusu oluşuyor durumu izah ediyorsun ve bu sefer suçlu ben oluyorum veya biz.

Kısacası Arkadaşlar; Artık vadeli çalışmak istiyorum seo konusunda
3 adet sitem mevcuttur 2si bölgesel diğeri tr geneli (sitemin 1.si ankara geneli temizlik 2.si ise ankara geneli gergi tavan) 3. sitem ise yine gergi tavan üzerine ve tr geneli. sitemin ankara geneli olan yeni yapılıyor tr geneli olan ise belli süredir faaliyette.

Sitelerimiz (ankara geneli iki site zirveyi aldıktan 3 ay sonra ister toplu ister parça olarak ödeme yapacagım. ilgilenen arkadaşlarım benimle iletişme geçebilir. Güçlü referansı olmayan arkadaşlar sizleri seviyorum ama kaybedecek zaman gerçekten yok saygılarımla
iletişim:0555 105 17 08

Memur Kefilim mevcuttur, Ankara' dayım isteyen arkadaşlar ofisimi ziyaret edebilir.