iCon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başlıktaki hatalarla ben de karşılaştım. çözümleri de denedim ama hala beyaz ekran. ana sayfada yazılar var ama yine beyaz bir şekilde... panel ise full beyaz ve şu hata var:

Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/selale/public_html/Connections/config.php on line 9
Sistem pdo yazılmış olmadığı için o uyarıyı aldınız. Php sürümünü 5,4 e çekip kullanın.

wehwet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık. Güzel bir tasarım olmuş.
Teşekkür ederim
korbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elinize sağlık indirdim. inceleyeceğim
Teşekkür ederim

Tofie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığınız sorunu Connections/config.php dosyasının içinde 9. $config ile başlayan satırda mysql_pconnect yerine @mysql_connect olarak değiştirerek çözdüm fakat şimdi panelde sorun olmamasına rağmen anasayfa da düzensiz sayfa olarak karşıma çıkıyor.
mysql_connet yada mysql_pconnet olması önemli değil php sürümü ile alakalı 5,4 e çekeceksiniz. Sizin sorununuz ise base url yi doğru yazmamış olmanızdan kaynaklanıyor.
http://www.site.com/ şeklinde yapacaksınız

Artık scripti ücretsiz dağıtmıyorum 2 binden fazla indirim olmuş. Alakalı alakasız çok mesaj alıyorum en başta belirttiğim şekilde hiç bir şekilde destek vermiyorum diye belirtmiştim. İnsanlar faydalansın işini görsün diye yapmıştım ama artık gelen mesajlar ve maillerle başa çıkamıyorum. İlginize teşekkür ediyorum. Konu artık kapatılabilir herkese iyi forumlar diliyorum.