HardLaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende zaten bunları sordum ama yaklaşık 2 haftadır cevap vermediniz artı benım butik sayfam içinde birkaç soru sordum ve hizmet alacaktım sizden onada cevap vermediniz test için bi hizmet çalışması yapmıştınız memnun kalmıştım. Ama Ben kendi kendime sordum acaba ben mı yanlış yaptım da bu arkadaş yazmıyor bana ama buraya yazmazsak yine dönüş yapmayacaksınız onu gördüm ben
Kendiniz sorgulayarak doğru bir noktaya değinmişsiniz fakat yetersiz kalmış sanırım.
Devamlı olarak indirim talebinde bulunduğunuz ve vermeyeceğim tarzda hizmetler istediğiniz için yanıt vermedim.
Deneme amacıyla ücretsiz hizmette verdim size ve memnun kaldığınızı belirttiniz , burdan da aynı şekilde memnuniyetinizi dile getiriyorsunuz fakat müşteriyle iletişime geçtiğim konuya bu şekilde yazmanız çok yanlış ve kötü niyetli bir davranış.
PM atabilirdiniz ?
Sonuç olarak benden ücretiyle bir hizmet almadınız ? Ve sanki müşterilerime cevap vermiyormuşum gibi yanlış bir izlenim yaratıyorsunuz.
Madem illa buraya yazmak gerekiyordu size göre , bende buraya yazmış oldum o halde