Tabii ki mümkün

Kaç yılda yol aldınız. : 6 Ay
İndeks sayınız kaç?: 300
Şu zamana kadar tanıtıma kaç para harcadınız?: 2014 e kadar binlerce TL, sonrasında 0
Gerçekten ofis bağımsız çalışmak güzel ve motive edici mi?: Kesinlikle
Adsense harici gelir kalemleriniz var mıdır?: Var

Bu soruların cevabı benim için 2012 de bu şekildeydi. Fakat bu her durumda geçerli bir case olamaz tabii ki. Siz ilk kazancınızı 6 haftada da 6 yılda da alabilirsiniz. Bence Adsense tarafında kilit olay erken pes etmemek. Çünkü gerçekten şuan ki durumlar ile çok iyi içerik üretseniz dahi 8 10 aylık bir süreç alıyor sonuç getirmesi. Bu süre boyunca pes etmeden içerik üretmeye devam eden kişiler ise ilk ödemelerini almayı başarıyorlar.

Motivasyon aramanın çok geçerli bir durum olmadığını ben kısa bir süre önce farkettim. Motivasyon her zaman gelip geçici oluyor. Ast olan söylediğim gibi ne olursa olsun pes etmemek, çok çalışmak değil her gün çalışmak. Devamlı üstüne koyabilmek. Bunu yapabildikten sonra Ağrı'da olmuşsunuz, İstanbul'un göbeğinde bir plazada olmuşsunuz ya da şirin bir Ege koyunda olmuşsunuz hiç farketmez. Siz mutlu olduğunuz yerde mutlu olduğunuz insanlar ile birlikte olun ve pes etmeyin. Sonuç geliyor.