1 Senelik Reseller Hizmeti Satın Aldım Fiber Server Şirketinden Fakat Aldığım Günden Beri Bir Düzgün Şekilde Kullanamadım Mail Fonksiyonları Kapalı Olur Mesaj Atarım Bizde Hata Yok Derler Bidaha Ticket Atarım Burada Hata Varmış Deyip Çözerler Çok Değişik Bir Firma
Reselleri Aldığım Gün Mail Fonksiyonu Kullanamadım Dedilerki Başka İP Geçirelim Sizi Ordanda Bir 30 TL Aldılar 200 TL Yakın Para Ödedim Şimdide Session Kapalı Hostingde Bunu Kabul Etmiyolar Başka Hostinglerde Kullanabildiğim Script Ne Hikmetse Burada Session Hatası Veriyor
PHP.İNİ Açılması Gerekiyormuş Daha Önceden Böyle Bişey Yaşamadıgım İçin Teknik Desteğe Mesaj Atıyorum İnternetten Araştırıp Bulabilirsiniz Diyor Sonra Bende Siz Teknik Desteksiniz Başıma Böyle Bişey Gelmedi Yardım Edemezmisiniz Diyorum İnternetten Bulduğu Cevapları Atıyor Nereden Bulaştım Bu Firmaya En Ufak Fikrim Yok Aldıgım Günden Beri Pişmanım Bazı Yerlerdede Okumuştum FiberServer İlgili Şikayetleri Pek Umursamamıştım Onlar Yaşadı Bendemi Yaşıyacagım Diye Gerçekten İnsan Başına Gelince Anlıyormuş Yazık Gerçekten
Aynı Zamanda Faturam 127 TL'Dİ Ticket Attım Reseller Süresini Uzatabilirim Diye Birden Fatura Değişti 157 TL Oldu Neymiş İP Eklenmiş Bu 127 TL İpsiniz Fiyatıymış Saçma Sapan Konular Gerçekten Artık Sinirden Gülüyorum Ağlancak Halime Bir Ton İşim Aksadı Bu Firma Yüzünden Ticket Atıncada Bizde Hata Yok Diyip Başlarından Sağıyolar Üzücü Bi Durum

Buraya Kadar Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim R10 Ailem