her zaman elimden geldikçe yardımcı olurum abi
eyvallah kardeşim
hocam iş yaparken esine dostuna arkadaşına güvenme, gelir dediğin kisi gelmez belki rakibe gider ama gelmez dediğin veya tanımadığın sonradan tanisacagin kisiler abonen olabilir. benimde ayni isi yapan mukellefm var.. ortam musait ise masaj koltuğu, langirt hatta bilardo masasi ile destekleyebilirsin .
arkadaşlar vergi vs demis de sen bak bakalim vergi levhasına gecen sene ne kadar vergi odemis
odeme için de ciddi pazarlık yapıp pesinat + taksit teklif et. yakında kafe açıp müşterilerini kendine çekme riskini de düşün
hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için. civarda pek rakip yok yani..
Eniştem playstation kafe devraldı sahibinin borcu yüzünden. Sonra aylık taksitlerle devretti. (Düşün peşin para ile alan olmadı)
Bi lisanslı oyun alıyorsun atıyorum 200 lira. 20 cihaz var. 4000 lira sadece bir oyun için. Seneye yenisi çıkıyor oyunun. Kaç saat çalıştıracaksın da o parayı sadece o oyun için çıkaracaksın demişti. Kulaktan duyma bilgi ama dikkate alın derim
eyvallah hocam ALLAH razı olsun.
ben o söylediğin işle ilgili pek bir gelecek göremiyorum ileriye dönük uzun vadede zaten satan kişiler görse satmaya kalkmazlar gibime geliyor.
karar senin ama 70 bin tl e dükkancılık yapacağım diyorsan üstüne biraz daha koyup sistemi oturmuş ayda 8 10 bin cirosu olan bakkal alıp işletmen daha mantıklı olur.
tanıdık bir yer hesaplarını kontrol ettim. ki şuan param çıksın direk almam 1 ay başında beklerim..
sahih mi değerlere giderlere hepsine bakarım. samimi bir şekilde bana açtılar konuyu bende buraya yazayım dedim girişimci arkadaşlar için