Yaklaşık 8-10 yıldır ben Türk Telekom kullanadım. Şikayetim olmadı. Nakil işlemi için bile arayıp yeni adresi söyledim bana 2-7 gün içinde dedi 3.gün ekip gelip yeni bağlantıyı yaptı. Hız olarak hep yeni paketleri kullandım diğerleri kadar olmasa yine avantajlıydı. En son geçen yıla kadar artık 24Mbps kullanıyordum altyapım 54Mbps paket yükseltmeye ve taahhüt yenileme zamanımda paket sordum bana 85 lira fiyat çıkardılar ama yeni gelene aynı paket 69 lira. Bende dedim Türknet'e geçerim baktım istediğim gibi olmaz tekrar TT döner kampanyadan faydalanırım diye tabi bunun öncesi uzun bi süre SüperOnline bekledim bağlantı yapamadılar.
Aradım Türknet'i Perşembe günü başvuru yaptım cuma evrakları gönderdim pazar günü onay için aradılar ve pazartesi yeni k.adı ve şifrem geldi direk 50 Mbps kullanmaya başladım. Şuana kadar hep aynı devam etti hiç şikayetim olmadı.
Ancak Türknette bir değişiklik oldu bu upload arttı YAPA sınırsınız upluada geçti o günden sonra kontrol ettiğim değerlerde hafif bir oynama oldu mesela en başta verilen hız 53837 kbps idi şuan modem yeniden başlayınca max rate değeri ne çıkarsa hemen ona göre değişiyor onu geçtim normalde csgo'da 55-60 ping olurdu şuan 60-80 arası çıkmaya başladı. Aslında Ticket açıcam ama eskisinden kötü olursa diye bi korkmuyo değilim
Çok uzattım ama dediğim gibi Türk Telekom'da olsa Türknet'te olsa hepsi sizin altyapıda bitiyor. Ancak zaten ulaşamayacağınız hızlar için size paket yükselttirmeleri pek etik değil. İnternet devri ayrıca R10'dasınız bilinçli bir kullanıcı sayılırsınız keşke önce biraz araştırsaydınız boştan yere çok para vermişiniz. Umarım altyapınız biran önce yenilenir.