Denedim bakalım umarım olumlu sonuç alırız. İşin ilginç tarafı yıllar önce 5k takipçi satın almıştım. Toplamda 14k takipçim düştü.
Giden tüm takipçiler geri gelecektir. Bir örnek vereyim 900K takipçisi olan bir R10 üyesinden bahsediyorum 200K ya kadar düşmüştü.Dün öğleden sonra kendisine uyguladım.Şuan takipçi sayısı 947K
Sonucu güzel olan herşeyi burda herkesle paylaşıyorum zaten
iyi forumlar dilerim.
Hocam konu dışı olacak ama bir bilgi almak istiyordum. Sosyal medya konusuna biraz uzağım, şimdi yeni bir işle ilgili twitterda takipçi kastıracağız elimizde 2011 kayıtlı kullanmadığımız hesap var onu düzenleyip onun üzerine mi yoğunlaşmamız doğru olur yoksa sıfırdan bir hesap mı?
Hocam ilginize teşekkür ederiz.
2011 kayıtlı hesap her zaman daha iyidir.Yeni hesaplara nazaran daha az kilit yer.Önemli olan hesabın aktif olmasıdır.Tabi bu aralar twitter takipçi fiyatları dolar bazlımı geliyor bilmiyorum ama 1000 takipçi fiyatı 10 TL den aşağı değil.
Bütçeniz hangisine uyuyorsa onu yapın.Dışardan uygun bir hesapta alabilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken hesabın takipçilerinin bot olmamasıdır.Hesapta etkileşim güzel ise zaten dışardan da hesap alabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.