Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu başlığı yanlış olmuş : " Sıfır araba alıcaz tüp taktırcaz haberiniz olsun " olsa daha iyi olurdu sanırım

Yıllık 10.000 km yapıcak arabaya tüp taktırcaksınız. 10 bin tl fiyatından düşücek zaten kafadan, Lpg muayne derken 3 bin tl de öyle desek. Arabaya bindiğiniz süre zarfı boyunca ki yıllık 10 bin km ile 4 yıl yapıyor satmazsanız kendini amorti ediyor lpg sistemi. 4 yıldan önce satarsanız hesap ortada.

Fikir istiyorsanız 0 arabaya lpg takılmaz, yok haber veriyorsanız konu başlığını değişin lütfen
Konuya düşünüyoruz yazdım, ki ortada daha araba yok alınan verilen bir şey yok. Yani şovluk bir durumda yok.
Her gün araba alan insanlar olmadığımız için oldu bittiye getiremiyoruz. Aldığımız aracıda uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz ki bu fikrin eksilerini soruyoruz. Yıllık zarardan kazançtan veya değer kaybından ziyade performans ve motor bakımından ne tür eksileri olur onu merak ediyorum.

tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0 arabaya tüp taktırmak. aslında tam da başlığınızdaki söyleyiş tarzıyla alaycı bir yaklaşımla değerlendirilecek birşey hocam
Önceki aracımızda tüp olduğu için böyle bir düşünce var aklımızda. Dediğim gibi sadece bir düşünce, nedir ne değildir aptallıkmıdır doğru bir fikir midir onu daha çözemedim.