Vatan borcu ne arkadaşlar? Devlet bu paraya o borcu kapatırız diyor. 18 ay askerlik yaptım, tezkere alırken "şimdi ikincisi olsa yine yaparım" diyordum. Çürük alma imkanım vardı, almadım, seve seve 18 ay yaptım. Her Türk asker doğar, askerlik de yapmalı diye inanıyorum. Ama bugün askerlik yapacak olsam, bu bedelli bana vursa 1 dakika düşünmem.

Askerlik 18 ay, 15 ay, 12 ay olmaz kardeşim. Benim vatana borcum gidip 12 ay ot yolmak değil, kimse kusura bakmasın. Askerlik dediğin hadi 3 ay olsun, o 3 ay da silah ve taktik eğitim alırsın. Yoksa askerliğin kime ne faydası var. Komando ve Jandarma dışında askerlik yapan yok memlekette. Paso üstlerinin egoları tatmin olsun diye burnun sürtülür ya da ne anlamı olduğu bilinmeyen ot yolmaya gönderirler.

Kısacası,
Askerlik olmalı, 3 ay olmalı, bu 3 ayda silah eğitimi ve taktik eğitim sürekli olmalı. Bedelliden de faydalanmak isteyen gururla faydalansın, utanacak bir şey yok. Helal olsun. Bu vatana borcunuz askerlikle bitmez. Ömür boyu bu vatanın evladı olacaksınız!