Linetechy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kira durumu diger giderleri de dusunun hocam. Kredi cekerseniz vs odeyeceginiz faiz durumu gibi seyleride hesaplayin. suan mevcut kazancinizi kâr durumunu dusunun. bu iste gelecek gorebiliyorsaniz hayirlisi olsun hocam
2,250-3000 tl aylık en büyük gideri var. kirası 850 tl elektrik 600 tl taş çatlasın su yok denilecek kadar az. bir eleman tutsan 2000 tl başka gideride arada vergi muhaseve vs de toplamını siz hesaplayın hocam.. kredi işi ise çok sakıncalı 1,8 lerde hemde haram rabbim bulaştırmasın bizi. kafadan 7-10 bin tl kazanıyor ölüsü bile para ediyor salonun. mahalle arasında bilinen bir yerde. benide çok seviyolar varsa sen al dediler başka birine vermeyelim pislik yuvası yaparlar dediler o yüzden.. bir an önce para bulmam lazım borc alacağım insanların piyasadan çok bezmiş hepsinde sıkıntı içinde piyasa biraz daha iyi olsa borc bulmam cok kolay olacaktı ama hayrlısı inşaALLAH...

emrecansahintr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence Play Station salonu işine girmektense, Gaming bir kafe yapabilirsiniz bu tarz bir alana girecekseniz.Ben uzun yıllar espor içinde çalıştım ve gaming ihtiyacının durumu ortada. Öyle gelen facede takılıp gitmiyecek tabi oyun turnuvaları vs gibi etkinliklerle güzel gelirler elde edilebiliyor.Nacizane fikrim
eyvallah kardeşim nakit param olursa ben anlamam o işten sana pm atarım beraber hallederiz yardımcı olursun bana

sadraf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş 70 bin lira kalmayacak bunun farkında mısın? şahıs ya da limited şirket kuracaksın. Muhasebe ve diğer çeşitli masrafların olacak. Ayrıca hangi işe girersen gir en az 3-6 aylık masrafını da karşılayacak paran olmalı. Kredi, borç vs. Ile de kesinlikle önermem. Maalesef sonu hüsran olacaktır.
hepsi hali hazir kurulu zaten. Herşeyi tam.. Kredi olayina bende sicak bakmiyorum kuranda haram diye belirtilmiş..

alperdemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne olursa olsun şüpheciliğinizi üzerinizden eksik etmeyin de.
Dükkanı 70 bine satan adam, torbacısını düşünmez. (üst katında oturmuyorsa)
tanidik biri alper. Arkadaşlarim sayilir ayni mahallede büyüdük..

alırsam eğer ziyaretime gelin ha