Bunları geçeceksin benim kafam bozuk binmişim taksiye dır dır dır susmuyo abi muhabbet havamda değilim diyorum rica ediyorum sus diye yok efendim nolmuş konuştuysak ne değerli vaktin var yav kardeşim yap işini o zaman vaktim değerli değerli olmasa dolmuşa binerim metroya binerim
ubere biniyorum ben sormadan hiç bir şöförü dönüpte yawwwww dayı noldu bilinmu demiyor
isterse 50 trilyonluk araba olsun ben rahatıma konforuma bakarım nerden ne çıkacak diye düşünerek yolculuk yapmam
kız arkadaşımla binmişim dikiz aynasından kesiyo dövsek biz suçluyuz indik taksiden sonra her taksici aynı değil hepsi aynı bir tane farklısına denk gelmedim.
kurun uber gibi düzenli sistem binelim sonra burda ağlayıp sızlamayın uber yasak olsun cezasını cebimden verir yine binerim 10 taksiye binip dır dır çekip triplerini edepsizliklerini çekeceğime 10 kere ubere biner cezası geldimi öderim kafam rahat olur
2 trilyonluk taksinin yerine yabancı bir şirketin yaptığı uygulamayla 150 binlik arabalara tamah ediyorsunuz. Sonra yasak diye ağlıyorsunuz. Benim lafımla binecek veya binmeyeceksiniz zaten arkadaşlar. Her taksiciye aynı gözle bakmamayı öğrendiğiniz zaman, her emekçiye kötü konuşmamayı öğrendiğiniz zaman gelişecek taksiler eminim. Ama burası Türkiye, her şeye bir çamur atabilirsiniz.