Bolumunuz ilerde okumak istedigim 2 bolumden biri. Uretimlerinizi uygulamalari mumkun degil fakat verileri en azindan belirli bir filtre dahilinde vermemeleri yanlis.Siz cozumlerinizi farkli kisi ve kurumlara disardan proje bazli satamadan firmanizdan boyle bir ilgi baslangicta beklemeyin.
Bu ayni kadinlarin sevgilisi veya cevresinde kiz cok olan erkeklerden daha cok etkilenmesi gibi bir durum.
maalesef hocam bize bölümde herşey determimistik durumlarda anlatılırken iş dünyası ve gerçek hayat kaotiktir.parametreler bir değil yüzlerce ve bir parametreyle oynamak demek 10 tanesini bozmak demektir.
dediğim gibi rabbim benim yaptığım mesleği benden daha iyi yapmayı nasip etsin sana.
inan bana çalışma isteğini görüyoeım bende senin gibiyim ama insanı soğutuyorlar.Açıkçası staj bitse de iş baksam diyorum artık.burada kendimizi gösteremiyoruz çünkü ne yaptığımı anlayacak kapasitede kimse yok.verileri analiz edip tahmin yapıyorym.ve klasik tahmin yöntemleri dışına çıkarak yapıyorum.ama nafile

ama sen inşallah planlarında başarılı olursun.meslek ile ilgili sormak istediklerini özelden yada konu altından sorabilirsin