bedelli yaptım tekrar olsa gündem müsait olsa yine bedelli yaparım.
burada ahkam kesen atıp tutan kanı kaynayan genç kardeşlerimiz var bol keseden sallıyorlar.
burada bedelli yapanların hiç biri askerden askerlikten kaçmadı gidip yurt dışına yerleşip yapmamak için farklı yollara başvurmadı. mevzu vatan sevgisi ise klavye üzerinde göstedigğinizden fazlasını yapacak bedelli askerlik yapanlar var. atıp tutuyorlar yok şöyledir böyledir he anam he.
bilmeyenler için özet geçeyim üniversite yüksek lisans vs. derken yaş oluyor 29 geçen bu sürede evlilik çocuk çoluk derken anne babanın yaşlanması hastalıklar vs. hersey ufak ufak kendini ben buradayım diyerek ortaya atıyor.
hadi bakalım babanız hasta yatakta eşiniz hamile annenizin bi ayağı çukurda gidinde görelim. bunların hiç biri de olmayabilir devlet imkan tanımış isteyen yararlanabilir.
gidip 2 tuvalet temizlenecek 3 kafası bozugun egosu tatmin olsun diye izmarit toplanacak adam sanki çin i fethetmeye gideceğini sanıyorum vatan millet sakarya peeee. elinize silah almadan askerlik bitecek bedelli yapanları alenen saçma sapan ithamlar ile betimliyorsunuz. devletin ihtiyacı oldugu anda ilk gidenlerin kimler olacağı aşikar insanlara askerden kaçıyor muamelesi yapılıyor enteresan ki ne enteresan