3 kişilik bir aileyiz, bebek olduğundan onun arabasının vs. sığması adına çok ufak araçlara bakmıyorum. Konfor önemli tabi. C-elysee'yi tekrar gözden geçireyim.
Hocam aklında bir soru kalırsa söyle, bakıp dönüş yaparım sana, hakkını yemeyelim arabanın; bırak bebek arabasını passat'tan bile fazla diz mesafesi sunuyor arka koltukta, nasıl bir tasarımsa hayret ediyorum. Genişlik konusunda seni üzmez beklentinin çok çok üstünü sağlar hocam.
Yalnız bir not, araç hafif olduğundan mıdır yollar çok bozuk olduğundan mıdır ya da yalıtımın kötülüğünden midir bilinmez, 15 km yolda bile insanı yoruyor, böyle hele ki biraz agresif kullanınca insanın kafa biraz dönüyor yeni yemek yemiş olursan biraz mideni karıştırıyor. 2016 model C-elysee olmasına rağmen. Aynı yolu akşamda 2007 model "üstelik HB" focusumla gidiyorum çok rahat ve yalıtımı v.s C-elysee'dan çok daha iyi. Ancak özellikle arka koltukta diz mesafesinin sektörün ağası diyebiliriz herhalde C-elysee'a yani B segment olupda D segment kadar arka koltuk diz mesafesi sunan başka bir araç yok, muadili clio düşünün artık.