Şimdi bazı arkadaşlar kişi vasıfsız vs demiş bu yüzden az para alabilir demiş
Bre kardeşim bu adamın babasıda vergisini çatur çutur ödemiyor mu?
Bu gencin yaşama hakkı yok mu? tamam hata yapmış ama aklı başına sonradan gelmiş
İstediği kadar vasıfsız olsun Asgari ücretle çalışan bir insanında yaşamaya hakkı vardır.
Haklısın hocam vardır.Fakat bu kişi sonuçta evlidir.Eğer tek kişinin gücü yetmiyorsa bu 2 kişiye çıakrtılacaktır.Bunlar şuanlık çözümler.Maalesef bizim evebeynimizin olduğunu nesil bu şekilde olacak.Bundan sonra gelecek nesil kaliteli eğitim alırsa ve bir vasıf sahbi olursa düzelir.Yani maalesef şuan mevcut durumda işler böyle ilerleyecek.
Zaten yakın gelecekte eğer bir vasıf yoksa şuanki vasıfsız elemanların yaptığı işler robotların ve otomassyon sistemlerin eline geçecek ve yaklaşık 100 kişilik iş 15 robot ile yılalrca sürebilecek.
Olaydaki küçük resme odaklanırsak zaten durum vahim .Büyük resmi görmezsek ise işte o an bitmişizdir.
Ben her zaman birilerine suç bulunmaya çalışılan konularda kızarım.Çünkü ihityacımız olan bir yönetim bir lider yada başka birşey değil.isnanlar yıllar öncesidne bilgiye ulaşmak içni yollar aşarlar neler
yaparlardı.Biz İNTERNET sayesinde anlık sınırsız bilgiye sahibiz ama o zamandan daha cahiliz.Çünkü gereksiz bilgi çok.Bizim bunları ayıklamamız lazım.Çünkü aynı konu aynı kişi tarafından bile aynı gün içinde ayrı şekilde yorumlanıyor.Durmun vaziyetin farkındalığını 1603 tl maaşa bağlıyorsanız sizinde durum vahim.
Hocam ileride para kazanmak şuanki gibi kolay olmaaycak inanı bana.