özür dileyerek mesajınızı alıntılıyorum hocam temel problem örneğime uyuyorsunuz misal 7-8k gelir demişsiniz ama cümlelerinize bakıyorum siz de memnun değilsiniz. yukarıda da dedigim gibi rakamın artması birşeyi değiştirmiyor aklıma sosyal medyada gördüğüm bir yazı geldi adamın birisi memleketin durumu çok kötü 2500 lira kira veriyorum yazmıştı emlakçının biri ben size o taksitle ev satayım demişti. standartlarınız yüksek farkına varamıyorsunuz rakam yükseldikçe bu farkındalık yere iniyor. insanın içinde olan tatminsizlik bu şekilde. asgari ücret 7-8k da olsa demekki kimse lüks yaşayamayacak. hani kimse lüks yaşamak peşinde değil gerçi ama belirttiginiz rakamlar acımasız olmuş 7-8k ya standart bir hayat sürüyorsanız yada böyle düşünüyorsanuz bence yaşadıklarınız standartlaşmış ya da harcama konusunda hatalarınız vardır.
Konuya lüksten vazgeçmeli demiş insanlar ama yukarıda adam giyimi bile söyleden 35 tl para kalmış ki 4 5 kişilik aileler var ne yapsınlar. Elbise almasınlar mı? elbise Lüks mü ?
hala 1603 tl nin iyi olduğıunu savunanlar var yazık. Benim evime giren aylık kazanç 7-8k üzerinde ben bile lüks yaşayamıyorum. Lüks nedir Allah aşkına?