Suqarez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cafe konusunda bornovada bende küçükparkta açmayı düşünüyorum fakat daha güzel fikir bulursam ona yöneleceğim
Mekanın ne olduğunun önemi çok yok. Özellikle İzmir konusunda ufak tefek çok iyi yerlere gelen mekan görüyorum. Bunlardan 1 tanesi Sandeviç Kralı. Hep söylediğim bir konu var yine söyleyim artık insanlar mekan çok iyi diye gelmiyorlar, mekan ne kadar sosyal medyada popülerse o yüzden geliyorlar.

Bütçen 200k TL ise 80-90kTL bandında mekana harcayıp geri kalan 110-120kTL'yi reklam bütçesi olarak ayırmak zorundasın. Öncelikle İzmir'de bulunan influencerları gerekirse İstanbul'dan influencerları o mekana getirip yedirip içireceksin. Ancak mutlaka ama mutlaka 1 tane spesiyal ürünün olmalı. Sadece sende olan.

Nargile kafe konusunda da ne yazık ki artık düzgün tütün bulunamadığı için risk biraz yüksek. En az riskli iş arıyorsanı İzmir'de tam bir Adana ocakbaşı + meyhane açarım. İzmir'in en iyi kebabı diye ne olduğu belirsiz bir şey yemiştim.