Alptug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam,
Arkadaşlar uzun uzun detayları anlatmadan direk konuya geçiyorum. Proje için 5-6 ay minimum zamanlı İstanbula gitmem gerekecek, bu süre kalıcı da olabilir gibi. Daha önce bulunduğum şehirlerde 800-1200 liraya şehrin güzel ve nezih yerinde oturabiliyordum yeni yapılarda. İstanbula gittiğimde maximum 2000, çok zorladılar, 2500 o da istemeyerek her şeyden kısarak diyelim. Beşiktaşta oturabilir miyim? (Yeni yapı dairelerde ya da rezidans - 1+1 ya da 2+1)
Bununla bağlantılı diğer bir sorumda, hadi diyelim eğer Beşiktaşta zor dediniz. Beşiktaşa toplu taşımalarla maximum 30-40 dakika da ulaşabilceğim başka bir alternatif bölge var mıdır? (Kavgasız, problemsiz, otsuz-boksuz)
Çok mu şey istiyorum acaba?
Beşiktaştan kastınız Beşiktaş çarşıysa 2500 seviyelerinde dediğiniz tarz bi ev bulamadım ben. Genellikle Şair Nedim'in üst taraflarında yeni binalar var. Çok küçük ve 2600 üzeri fiyat verdiler. Bina eski olur ama hem çarşıya yakın olsun hem de etrafı düzgün olsun derseniz Mısırlı Bahçe taraflarına bakmanı öneririm.

Yokuş benim için problem değil hem nezih olsun evler nispeten temiz olsun Dikilitaş taraflarına bakabilirsin. Ben Beşiktaş çarşıya yakın yerlerde (belki de kriterlerim yüksek) 3000 TL'ye kadar kafama göre ev bulamadım. Şu anda Feriköy'de Residence'tayım.