Bedelliye karşı çıkanlar ile tartışmayın. Gerek yok. Onlar sizi anlayamaz siz de onları anlayamazsınız. Biz klasik bir Türk toplumuyuz. Ben kötü duruma düştüm, ben mağdur oldum sende ol anlayışı. O saçma 12 aylık askerlik sürecini sende yaşayacaksın kafasıyla bunları yazıyorlar. Yoksa aklı mantığı olan adam zaten bu dönemde bedelliye karşı çıkmıyor. Bugün en çok bedelli artistliği yapan kitle malumunuz, vatanını herkesten çok sevdiği hayalleri ile yaşayan SEVDİĞİM ülkücü kardeşlerim. Görüyoruz ki onların Reisi Devlet Bahçeli bile bedelli bir gerekliliktir destek veriyoruz dedi. Hatta 28 gün olayına bile karşı çıktı. Cahille muhabbet etmeyin. Ben Bedelli askerliği anlatmayı bırakalı aylar yıllar oldu. Çünkü anlamak istemeyen bir kitle var.
Size söylenen şey şu olacak; Biz delikanlı gibi gittik 12 ay VATAN BORCUMUZU ödedik, bu vatanı bizden çok sevemezsin diyecek. Halbuki soruyosun askerde ne yaptın? Patates, paspas, şınav, izmarit kelimeleri dışında hiç birşey duymuyorsun

Yada af edersiniz goy goy koğuş muhabbetleri falan filan... Hani bilmesek bizde sanacağız ki 12 ay askerlik görevini yerine getiren bu DELİKANLI kardeşlerimizin hepsi doğuda haftalarca aylarca Teröristler ile çatışmış. Üstüne üstlük bir de diyor ki SİZ BİZİM GİBİ VATAN EVLATLARI SAYESİNDE YATAĞINIZDA RAHAT UYKU UYUYORSUNUZ. Tamam buna itirazım yok da benim rahat uymamı sağlayan o vatan evladı sen değilsin orada bir yanlışlık var

Sınırda ve sıcak çatışma bölgelerine terörle mücadele eden uzman, astsubay, subay ve sözleşmeli er kardeşlerimiz. Yani hepsi profesyonel eğitimli asker. Minimum zayiat ile çok üstün başarılar elde ediyorlar. Tamam bedelli yapalım. Parasını da bu sınırda bizim gece rahat uymamıza olanak sağlayan asker kardeşlerimize harcayalım. Bedel 10 değil 30 olsun ve bu paranın tamamını o vatan evlatlarını bir nebze olsun rahat ettirebilir miyiz? Motive edebilir miyiz düşüncesiyle harcayalım.
Aslında herşey bu kadar basit. Tabi anlamak isteyene

Yoksa biliyorsunuz bizim vatandaşlarımızda İMANMETRE, VATASEVERMETRE falan var. Sizin neyi ne kadar sevdiğinizi ne derece değer verdiğinizi ölçebiliyorlar. Dikkat edin yani yalan makinası gibi birşey