Selamlar,

Baslik biraz küstahca görünüyorsa kusuruma bakmayin. Bir arkadasin konusuna bazi dogru bilinen yanlislari yazdim ama simdi genel bir konu acip sorulari olan, yönlendirilmeye ihtiyaci olan arkadaslar varsa sorularini sorabilirler. Eger herkesle paylasamadiginiz sorulariniz olursa özelden mesaj atabilirsiniz ama tercihim burasi. Cünkü buradaki cevaplar ayni durumda olan baska arkadaslara da yardimci olabilirler.

Kisaca kendimi tanitirsam, 2003'ten beridir yazilim ve elektronik ile ugrasiyorum, ögreniyorum ve hala ögreniyorum. Ingilizce ve C1 seviyesine almanca biliyorum. Biraz cek'ce ve fransizca da biliyorum daha cok anliyorum aslinda, yurtdisinda yasiyor ve calisiyorum. Genellikle desktop yazilimcilikla ugrasiyorum ama mobile uygulamalar da yaziyorum ve bu aralar IoT sektörüne yogunlastim.

Bana sorabileceginiz sorular mesela sunlar olabilir: üniversitelerle ilgili, yabanci dil ile ilgili, kariyerde roadmap (gidis yolu-haritasi denebilir), genel manada yazilim, elektronik, mobil, teknoloji, gelecek, kariyer, erasmus.. Bu konu tecrübelerime, gördüklerime yasadiklarima dayanarak yol gösterme amaci tasimaktadir. Internette cok fazla yalan yanlis bilgiler dolasiyor ve insanlar bosa zamanlarini yitiriyorlar. Egitim sistemimizin kalitesi cok yüksek olmadigi icin de cok iyi isler ortaya cikmiyor. Bu sebeple belki bir arkadasimizi dogru yönlendirebilirsem ve kapasitesine göre dogru isler yapmasini saglayabilirsem benim icin yeterlidir. Su aralar biraz zamanim var, elimden geldigince sorularinizi cevaplamaya calisirim. Lütfen bi kodum var calismiyor bakar misin gibi mesajlar atmayin. Biliyorum ki yönlendirilmek isteyen cok arkadas var. Yanlis yaptigini düsünen, daha iyisini yapmak isteyip de yapamadigini düsününen cok arkadasimiz var. Bilgim dahilinde olan her seyi cevaplamaya gayret edecegim

Bekliyorum sorularinizi