Öncelikle adamın çocukları olmadığına sevindim. Allah işte, kazada almış ki bu günleri görmesin.
Bir eş için en en kötü durum. Kocan 12 yaşında bir çocuğa düşmüş, onunla cinsellik arzulayarak gitmiş, sonra birileri bunu videoya çekerek tüm ülkeye yaymış ve dövmüş. Hastaneye gidecek misin, eşe dosta ne diyeceksin, tamamen vahim bir durum, şu olayda bir mazlum varsa karısıdır.
Çeken insanların ise amacını anlayamadım, tamam öfkelendin, saldırdın neden video? yani gösteriş mi yapıyorsun? zaten sen bunları yapmasan medya o adamı her türlü paylaşırdı. Sırf adamı değil adamın 7 sülalesini yaktı.
Son olarak eğer ki "serbest" kararı gerçekse(araştırmadım bilmiyorum konuya göre): muhtemelen sebebi şunlar olabilir: 1-Kişiler bu kumpası kurarken kızın ağzından adama mesaj yazmışlar, adamı davetkar bir şekilde gel gel diye çağırdıysa bunun zorlama olmadığı düşünülmüş olabilir. 2- mesaj atan kişiler mesajlarda 12 yaş deyip örneğin 18-19 yaşında birinin görsellerini attılarsa adam "ben resimlere kandım" demiş olabilir. Yada düşük bir ihtimalle ortada bir kız olmadığı için sonuca varılamamış olabilir. Hakimi kandıramazsınız ama yasaları kandırmak pek zor değil maalesef.
Diyelim ki bunların hiçbiri olmadı, o adam için şu saatten sonra hapisten daha uygun bir yer olacağını sanmıyorum, en başta yazdığım şeyler sebebiyle.
Her halükarda saçma sapan iğrenç bir olay.