_VolkanYILMAZ_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dediği gibi bu taşımacılığı yapan firmamız yani taksicilerimiz var. Sahip çıkın, kötüleyeceğinize özenle binin ve gelişimine entegre olun!!
Bak güzel kardeşim ben parasını verip dolandırılmaya çalışılmak, saçma sapan taksici muhabbeti çekmek, konforsuz araçlarda sürünmek yerine Uber'i tercih ediyorum. Özellikle güzergahından emin olmadığım bir yere gideceksem Uber çok daha ucuz çünkü sevgili taksiciler yol uzatarak para almaya çalışıyor.

Uber sayesinde rahat rahat yolculuk yapıyorum. Derdim tasam yok. Parasını verip bir arabayla A noktasından B noktasına gitmemi zevke dönüştüren Uber varken eziyete dönüştüren taksicilere ne diye entegre olayım?

Birkaç taksicinin hatasıdır gibi bahanelere de hiç gerek yok. Eğer sadece birkaç taksici olsaydı insanlar Uber kullanmaya başlamakla uğraşır mıydı? Taksiler gerçekten iyi çalışsa bu kadar insan o uygulamayı indirmekle, Uber çağırmakla ne diye uğraşsın? Atlar taksiye gider. Şimdi bu insanlara gelip diyorsun ki boşverin atlayın taksiye gelişimine entegre olun.

Sayın cumhurbaşkanımız 18 bin adet taksiciyi ve taksi plakası sahiplerini sevmek yerine biraz bizi sevip daha fazla taksi plakası dağıttırsa nasıl olurdu mesela? Çünkü bu şehirde turist yükünü de düşününce 1000 kişiye 1 taksi falan ancak düşüyor. Birileri zengin olacak diye ben niye daha kötü hizmete daha çok para vereyim? Ya da senin deyişinle entegre olayım?