Önü Açık Reklam Sistemimi Satıyorum
Site adresi: Reklamınız Reklam Sistemi
Site için istenen fiyat: 13.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 100-150 TL
Sitenin açılış tarihi: 18.03.2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Reklamcılık
Bu ayki hit sayısı (1-21 Temmuz sitede): 2.214 kullanıcı, 2.181 yeni kullanıcı, 2.652 oturum, 9.794 sayfa görüntülenmesi, 2:31 aktiflik süresi
Bu ayki hit sayısı (1-21 Temmuz forumda): 226 kullanıcı, 218 yeni kullanıcı, 264 oturum, 811 sayfa görüntülenmesi, 1:56 aktiflik süresi
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ): Direct: 1.915, organik search: 131, referral 126, social 55
Domainin yaşı: 4 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılıktır (site içeriği, admin panel, sosyal medya hesapları, domain ve aklınıza gelen diğer şeyler). İstenirse temanın telif hakkıda alınabilir tüm yazılım bana aittir.
Hosting dahil midir: kendi bayiliğimde bulunuyor isterseniz kullanmaya devam edebilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: SINIRSIZ
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Alexa Tr: 17.004
Admin paneli var mı: Evet, site yazılımı bana ait olduğu gibi admin panel yazılımı da bana aittir.
Extra dahiller: 1 - İç seo için tarafımca çalışma yapılmıştır, seo skoru: Seo hocası: 84, webmaster aracı: 89, R10: 84 (
https://analiz.r10.net/seo-analiz/reklaminiz.com)
2 - Hız için tarafımca çalışma yapılmıştır: - Mobil Sayfa Hızı: 1.1 FCP, 1.2 DCL
- Mobil optimizasyon skoru: 93 (max: 99 gördü)
- Masaüstü optimizasyon skoru: 92 (resim optimizesi yapınca kalite bozuluyordu isterseniz onlarıda optimize edip biraz daha arttırabilirim) (max: 98 gördü)
3 - Analiz Paneli 4 - Admin Paneli Alınan yatırımlar ve aktif bulunan yatırım başvuruları: 1 - 2.500 TL yatırım alındı. (şuanda %50 hisse yatırımcıya ait, satış gerçekleşirse %100'ü alıcıya devredilecektir.)
2 - Etohumda aktif başvuru var. 4 aşamada geçildi. (GYTP bölümünde 3 ay oldu yanlış bilmiyorsam 6 ay sürüyor bunun sonucunda son kararı veriyorlar)
Satış sebeplerim: 1 - Farklı projelerim var onlara zaman ayırmak istiyorum.
2 - Fazla zaman ayıramamaya başladım.
3 - Şirketleşme imkanım bulunmuyor ve sanal pos alamadığım için daha fazla devam ettirme taraftarı değilim.
Sistemin eksileri: 1 - Neyi kast ettiklerini pek anlamasamda iyzico vs üyelik sistemimizi desteklemiyormuş bu 'üyelik sistemi' ile neyi kast ettiler anlamadık normal ad soyad mail gir üye ol olayı dönüyor...
Tanıtım: 1 - Yaklaşık 300-400 TL adwords reklamı döndü
2 - Yaklaşık 100-150 TL facebook reklamı döndü
3 - 2 sitede ücretsiz backlink bulunuyor.
Ödeme yöntemleri:
Ziraat bank, vakıf bank, papara
Not: Şuana kadar hiç ödeme aksatılmamıştır. Her pazartesi ödeme isteyip şartları sağlayanların ödemesi yapılıyor.
İletişim: Yorum, PM,
info@reklaminiz.com