WebKtl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sahsen ben bedelli yapmayi dusunuyorum. Bana desinlerki seni dogunun en dibine atacagiz catisicaksin tamam ama gidip beni patates sogan soydurucak cay verdittiricekse ne anlami var askerligin? Bakin yanlis anlamayin canim feda vatanima gider 10 yilda yaparim ancak bence maddi durumunu toplayabilecej biri bedelli yapmasinda bi engel yok askerlikte zaten uzmanlar komandolar daga cikiyor 1 yilim bosa gidicek onun yerine calissam hem isimde ilerlerim hemde bedellinin parasida cikar. hani benim gorusum bu sekilde saygi cercevesinde tartismak isteyen varsa konusalim.
Ben bedelli yaptım, durum öyle elverdi pişmanmıyım hayır. Bir allahın kuluda gelip bana bugüne kadar bişey diyemedi diyemezde. Savaştan kaçmıyosun kimin ne yaşadığını bilmiyosun. Adam tek çocuk babası yok anacığı yatalak 12 ay askere gitse anayı kim bakacak? Az çok durumu var bedelliyi alıyo, sen bu adama gelip bişey diyebilir misin? Hadi onuda geçtim param var yaptım arkadaş, sanki savaş oldu seferberlik var insanalr savaştan kaçmış gibi muamele gösteriliyor. O videodaki denyo anca izmarit toplasın. Herkes bu vatan evladı durumu olan yapar olmayan yapmaz. Genel tabir şöyle;

"18bini veremedi şehit oldu" bu okadar saçma ki benim kendi arkadaşım bedelli yaptı 2 ay sonra trafik kazasında öldü mekanı cenet olsun. Şimdi ne diyelim buna? Rabbim alın yazımızda ne yazdıysa onları görecez. Seninde durumun varsa yaparsın, sağdan soldan gelenlere sakın kulak asma kimse sana bedelli yaptın diye bişey yapamaz. Devletin çıkardığı KANUNU uyguluyorsun sen. Sağda solda laf yapıp vatan millet sakarya deyip 29 yaşına kadar askere gitmemek için açık öğretim okuyanlarıda unutmadık yani....

Parası olan yapar olmayan yapmaz kimsenin hayatına yorum yapma hakkı verilmez o şahıslara.