Narcos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Hocam şu şekilde söyleyebilirim ben full oyun oynamak için almıyorum laptop'u. %75 iş amaçlı diyebilirim. Kasa toplamaktan bahsediyorsunuz dün vatan ve media marktan fiyat aldım 1050Tİ r5 li sistem için 4500TL isteniyor ben buna birde 1kya monitör alıcam klavye vb. Bir sonraki konu ise PS4'üm vardı ps4'ten sıkıldım ve dün 1300TL'ye sattım . Açıkçası Rainbow Six ve Fortnite benzeri oyunlar oynacağım. çok yüksek güç gerektiren oyunlar ilgi alanımda bile değil(Bkz: Far cry 5 , PUBG vb.) İşlemcisi 8.nesil sizce beni 3 yıl götürmez mi bu bilgisayar? Kasa toplamak istemiyorum sürekli seyehat halindeyim. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Merhabalar, yanıt için çok teşekkürler. Laptop'ta oyun oynarken ne tür bir şey yaşadınız da oynamayı bıraktınız Üstteki yanıtı okursanız çok sevinirim sizin düşüncenizide almak isterim.
Yüksek donanım isteyen oyunlar oynamayacaksan belki düşünülebilir. Ama şunu da eklemeden geçmek istemiyorum. Çok ağır oluyorlar. Şu anda tekrar alacak olsam Macbook alabilirim. İlk aldığım zamanlarda vücudumun parçası gibi her yere taşıyordum. Çantası da var Monsterin verdiği. Bir süreden sonra yoruyor açıkçası. Yine de sizin tercihiniz. İleride ekran yetmiyor artık, klavye mouse takviyesi falan yapıyorsun. Alacağınız bilgisayar sizi götürür, götürmez değil. Ama bunları göz önünde bulundurmak lazım. Ben ilk etapta sallamamıştım bu tip şeyleri. Sonradan pişman oldum diyebilirim. He yakında bir seyahatim olacak yine götüreceğim yanımda. Ama yakın zamanda satıp, PS ile Macbook almayı düşünüyorum.