yapılması gereken tek şey
https://www.youtube.com/watch?v=t-oE8c9clJk
Adam sapıkta olsa bu ülkede kanun var.
Siz olayın iç yüzünü serbest bırakan savcıdan daha mı iyi biliyorsunuz?
oh ne memleket. o halde uyuz olduğumuzu vuralım, canımız istediğini keselim. Burası afrika mı?
tartışma için vs yazmıyorum lakin sadece otur ve düşün Annen kız veya erkek kardeşin eşin kız veya erkek çocuğun biri vardır mutlaka yoksa bile sadece olduğunu düşün ve böyle birolayı onlardan birinin yaşadığını düşün yinede birşey yapmazmısın kanun var diyip geçermisin veyahut o yaşanan olay tecavüz ile sonu.lansaydı kız çocuğu ailesine anlatmasaydı oalyı gitseydi ve tecavüze uğrasaydı çocuk sonuçta düşünmeleri yetişkin gibi olamıyor aile fertlerinden birinin başına gelseydi peki tecavüz olayı tepkin yineden böylemi olacaktı sence hele birde o kişi serbest bırakılsaydı yaşatırmıydın ? insanlar bağzı şeyler başlarına gelmeden verecekleri tepkiyi bilemez ama eminol canından öte birnin başına birşey gelse dünyayı yok edecek gibi hissedersin kılına zarar verse biri o kişiyi moneküllerine kadar ayırırsın vs şahsen düşünmek bile yapa bileceklerimin sınırının olmadığını gösteriyor benim bence yazdığını tekrar bir oku sonra tepkini düşün hocam
Arkadaşım burası dağ başımı, isteyen istediğini dovsun sovsun, videoya çeksin Facebook'a koysun, birileri de bu iğrenç olayı siyaset malzemesi yapsın. Devlet yokmu, yasa yokmu, beğen veya beğenme ama var. Adam suçluda olsa şimdi döven suçlu oldu.
Dovdun bari kayıt altına alma, git şimdi sürün içerde... Bu arada video izlemedim...
hocam arkadaşa verdiğim cevabın aynısnı sanada verdim say ha bu arada evet bu ükede adalet de yok yasada yok vs de yok