Hocam vokale girmenizi beklemek için çok bekletiyorsunuz. Daha kısa süreli bir giriş ile vokale girmenizi öneririm. Ses konusunda teknik terimlere pek hakim olmadığımdan bestelerinizde sesinizi yönetmeniz konusunda sizi net olarak yönlendiremeyeceğim ama uzattığınız kelimelerde sesinizde ufak tırtıklar duyuluyor gibi. Bunun da günümüz müziğinde filtre ve efektlerle rahatlıkla çözülebildiğini düşünüyorum. Müziğinizi gerçekten single haline getirip online müzik platformlarında dağıtmak isterseniz iletişime geçin eleştiriler doğrultusunda yapacağınız bir sonraki bestenize kapak tasarımı benden olsun ve Spotify, iTunes, Deezer ve Apple Music gibi yerlerde müziğinizi nasıl satışa koyabileceğinizden bahsedeyim
Aranje işini kim yapıyor bilmiyorum ancak sesteki dediğim olayların düzeltilmesi için ihtiyacınız olan ya kendinizi bu alanda da eğitmeniz (şayet siz yapıyorsanız) ya da uygun fiyata çalışan bir aranjör ile çalışmanız. Aranjörü profesyonel piyasada ararsanız iyi paralar isteyeceklerdir ancak rap piyasasında iş yapan öğrenci pek çok arkadaş var ve sizi kasmayacak fiyatlarla o işleri de halledebileceklerini düşünüyorum.
Edit: Şarkınız kafamda yankılanmaya ve dilime dolanmaya başladı