seninde hikayeni çok merak ettim
Tabi Şöyle Anlatayım,Benim üniversite yeni bitmiş, Ülkeme dönmüşüm, O da yeni Başlamıştı Üniversiteye, Tabi İzmitten, eşi dostu arkadaşları aracılığı ile sahip çıksın diye "Can" Abisini Buluyorlr, o zamanlarda ben dev gibi iri yarı bi abiyim, sahip çıkıyoruz ediyoruz, Abi olayı ünv ikinci sıralarında kalktı ama, Bakışlar gene aynı kardeş diye bakıyorum, bi yanım diyor olum sen hoşlanıyorsun, diğer yanın yok diyor tabi, abisisin sen hemen kasma bak ne güzel geziyosun ediyosun hep gibilerinden ortamı bozma diyor, bi gün beni bi kızla tanıştıracaklar, gidiyorum yolda, nişanlım denk geliyor, densiz kardeşim gel abla sende abime kız ayarlamaya gidiyoruz diyor, bu da geliyor, zaten en güzel nokta bu şimdiye kadar ne yaptıysam hep bildi yani bunu, hiç sesi çıkmadı garibimin, ben ise bütün erkek arkadaş adaylarına bir kulp bulup bozdum işini, kimseyi ayarlamarına bile izin vermedim. Kardeşimiz ya hani, yakışmaz serseri o falan ayakları. Neyse efendim ben kızla tanışmaya gittim, tanıştım falan olmadı benim o iş, o günden sonra bunda bir bozulmalar bir tripler falan, nereye çıksam nerdesin kim var falan, ama bunun üzerine biz 2 yıl daha, yani totalde 5 yıllık bir seriyi arkadaş olarak geçirdik, bi gün, sahilde oturuyoruz ben gene bi kız peşindeyim, kıza sonya lakabını takmıştık (tabi bu sırada ben hoşlanıyorum ama, o hoşlanmıyor diye kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum) sonyayı takip ediyorum, anlatıyorum şimdi ki nişanlıma çok tatlı şöyle böyle falan, kız bir başladı ağlamaya patladı patladı, ben şaşkın ne yapacağımı bilemedim. kardeşim falan herkesin önünde patladı bi de, ağlaya ağlaya bastı gitti. Ondan sonra bende ondan hoşlandığımı arkadaşlara bu geçen özeti izah ettim. sonra bunun arkadaşları döküldü, abi biz ona hep açıl dedik diye falan. sonra 1 haftada niye bu kadar yıldır söylemedin diye trip yedim
Sonra zaten, ben babamı kaybettim, Büyüdüm. Beraber atlattık. 3 ay önce o babasını kaybetti büyüdü. beraber atlattık. şimdi ise, eylül 2 de düğün için davetiye bakıyorum nereden ucuza bulurum diye

))) ama hala hiç bişey büyüsünü kaybetmedi geçen yıllar için de iyi ki diyorum. evlenince evet zamanla, belki törpülenecek birşeyler ama, bu başlangıçlar hep yüzümde bir tebessüm oluşturmayacak değiller
Kısacası, başka kıza olan hayranlığımı abarta abarta erkek arkadaşlara anlatır gibi, argosuz tabiki bu, anlatırken dayanamadı patladı balon

)