Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya bakın ben adam akıllı olur mu olmaz mı diyte sordum.Saçma sapan onlarca soruya cevap vermekten sıkıldım.

Neye göre suçlamaya çalışıyorsunuz. Karşıdaki 70 yaşındaki adama mı bakacam,karaçarşaflı mı eşine mi bakacam 17 18 yaşlarındaki erkek çocuklarına mı bakacam inşaat işçilerine mi ?

Gelelelim savcıklık olayına madem şikayet edecekler bu şekilde ederler bakıyorlar diye eğer varsa da bunu ispatlamak zorundalar

Evin bir yanı boşluk burada gerek yok neye göre kime göre çirkin bana göre değil.
Benim mahallemde kimsede olmadığını nereden biliyorsunuz.Valla hak vermezmiş ilk önce kendi terasındaki filmleri ispat etsin o zaman

Ben sadece olur mu olma mı diye sordum.Onca gereksiz detay niye bu kadar merak ediyorsunuz evde annem iyi oluyor diyor bu klima ile benim için ötesi yok o rahat ediyorsa bitmiştir.Ayrıca bunaltıcı da olmuyor.

Konu kapansın artık ben soracağımı açıkça sordum sizin sorgunuza cevap verecek halim yok..
e yazdim ya hocam cam filmi çirkin olur dezavantajları şunlar olur diye ekstra bilgi verdim dahasi size kesin çözüm olan stor perdeyi de tavsiye ettim. daha ne yapayım yardımcı olmakta yaramıyor insanlara

dinlemek dinlememek size kalmış