Merhabalar Arkadaşlar;
ERP programları, yazılım dilleri hakkında bir blog yazıyorum. Google da yazdığım yazı genellikle üç gün içerisinde ilk sayfada çıkıyor sonra ilk üçe giriyor. Türkiye sıralamasında 20.000 lerde adsense e iki kere başvurdum iki kere kabul edildim. Ancak şöyle bir problemim var; bundan birkaç yıl önce youtube ile para kazanıyordum ve kuralları bilmiyordum çoğu kişinin yaşadığı geçersiz tık ile hesabım kapatıldı. Kuralları ihlal ettiğimi sonradan öğrendim ve şu an o hesabım kapatıldığı için farklı bilgilerle adsense hesabı açsam bile iki gün içerisinde google kapatıyor. İtiraz formuna çok samimi bir şekilde kuralları bilmeden kuralları ihlal ettiğimi pişman olduğumu vs. yazdım ancak hesabı açmadılar (zaten kapanan hesap çok zor açılır). Gerçekten kaliteli ve özgün içeriklerle dolu güncel bir blog yazıyorum ancak bundan para kazanamıyorum bu biraz üzüntü verici. Kapanan adsense hesabını açtırabilen oldu mu? Sizce ne yapmalıyım? Zamanında yaptığım bir hata yüzünden şu an ceremesini çekiyorum.
site adresi :
http://www.furkanpezek.com.tr