Anıl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya kanal linki ekleseniz, insanlar burdan yazmak veya sormak yerine kanala bakarlar, akıllarına yatarsa istemiş olduğunuz ortaklığı vs zaten teklif ederler.

Birçok arkadaş bunu anlatmaya çalışmış size.
hocam kanalın ismini burada açıklamak istememem çok normal değil mi? 2007'den beri üyesiniz r10'a, aslında siz benden daha hakimsiniz böyle konular açmaya ama bu bir fikir alma konusundan çok, özellikle bold şekilde belirttiğim gibi bir nevi ortaklık arayışıdır. Ve ben belki ileride büyüyebilecek potansiyelde olan kanalımın imajına yön verebilecek şekilde burada imza bırakmak istemediğimdendir belki de.
uç bir örnek olacak ama düşünün, çok abartı ama, enes batur kanalı(herkes biliyor diye) burada bir konu açsa ve kanalımı nasıl yükseltebilirim diye bir link bıraksa forumlara nasıl olur? benim nazarımda kötü olur o yüzden bırakmadım. Tartışma amaçlı yazmadım bu arada

Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 bini neye harcadınız mutfak malzemelerinemi ? Kanala 20 bin değil 10 bin liralık reklam verseniz 900 değil 9.000 aboneniz olurdu. Sanırım profesyonel başlamak için ekipmana yatırım yaptınız ardından reklam yapacak bütceniz kalmadı..
Hocam mutfağı yaptırmak oldukça pahalıya mal oldu ve kameralar da dahil