TAMKoru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Istedigin kadar yirtin, senin doldurdugun instagramda bi form sadece ki bu form da kapali bildigim kadariyla belki bir kac ülkeye aciktir ama sanmiyorum.
Senin niyetin kötü kardesim ondan ötürü uyaracagimi belirtigim anda konu acacagini söyledin bu bile herseyi acikliyor benim icin. Daha fazla muhattap olamiyacam senin gibi bir insanlar.
mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin ol dostum altı üstü konunu raporladım Burda senin bahsettiğin işi yapan arkadaşlar var hiç biri de şifre v.s. istemiyor.
Eğer bu yaptığın yol doğru yol ise zaten bizim yorumlarımızı silerler, konun kötülenmemiş olur. Biz bunu görüp bilipte diğer kişileri uyarmak görevimiz. En azından benim vicdani görevim.
Benim dolduracağım sadece 1 form değil hiç merak etmeyin. Ben size yapacağım her şeyi skype konuşmasında belirttim. Şikayet konunuzu açtım daha fazla konumu baltalamayın şikayet konusunda skype konuşmalarını ilettim İyi günler.

ŞİFRE NEDEN İSTİYORUZ! *** Haber sitelerinin paylaşımlarına göre, onaylı hesap başvurusu artık doğrudan mobil uygulama üzerinden yapılabilecek. ***